Ιανουάριος 2008

Εργαστήρια νέων Ελλήνων συνθετών - Κατηγορία «Έθνικ»

Δευτέρα 28/1/2008,  5:00:00 μμ,  Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζει για ένατη χρονιά τα Εργαστήρια νέων Ελλήνων συνθετών. Παρουσιάζονται έργα των συνθετών Μάριου Αριστόπουλου, Παναγιώτη Λυκούδη, Λευτέρη Βενιάδη, Φοίβου - Άγγελου Κόλλια, Μαριάνθης Παπαλεξανδρή - Αλεξανδρή. Το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής διευθύνει ο Θόδωρος Αντωνίου. Την κριτική επιτροπή αποτελούν μέλη του Ensemble Modern και διακεκριμένοι Έλληνες συνθέτες και μουσικοί.

Εργαστήρια νέων Ελλήνων συνθετών - Κατηγορία «Μικρό Κοντσέρτο»

Σάββατο 26/1/2008,  5:00:00 μμ,  Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζει για ένατη χρονιά τα Εργαστήρια νέων Ελλήνων συνθετών. Παρουσιάζονται έργα των συνθετών Χρήστου Ξενάκη, Γουίλλιαμ Αντωνίου, Εσθήρ Λέμη, Αντώνη Ανέστη. Το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής διευθύνει ο Θόδωρος Αντωνίου. Την κριτική επιτροπή αποτελούν μέλη του Ensemble Modern και διακεκριμένοι Έλληνες συνθέτες και μουσικοί.

Εργαστήρια νέων Ελλήνων συνθετών - Κατηγορία «Μικρό Κοντσέρτο»

Παρασκευή 25/1/2008,  5:00:00 μμ,  Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζει για ένατη χρονιά τα Εργαστήρια νέων Ελλήνων συνθετών. Παρουσιάζονται έργα των συνθετών Δήμητρας Κουκουτσέλου, Ηλία Νικολαΐδη,Σπυριδούλας Κατσαρού, Λίνας Σόνια, Γιάννη Μητσιάλη. Το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής διευθύνει ο Θόδωρος Αντωνίου. Την κριτική επιτροπή αποτελούν μέλη του Ensemble Modern και διακεκριμένοι Έλληνες συνθέτες και μουσικοί.

Συναυλία με έργα Ελλήνων Συνθετών για όμποε και πιάνο

Δευτέρα 14/1/2008,  8:00:00 μμ,  Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρίας & Τομπάζη 18, Χαλάνδρι)
Το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Χαλανδρίου σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών διοργανεί συναυλία με έργα Ελλήνων συνθετών για όμποε και πιάνο. Ο Σπύρος Κοντός (όμποε ) και η Λητώ Θώμου (πιάνο) παρουσιάζουν : Θόδωρος Αντωνίου, 5 Likes για σόλο όμποε / Μιχάλης Τραυλός , Progressions για σόλο όμποε / Γιώργος Καζάσογλου , Παθητική Μελωδία για όμποε και πιάνο / Νίκος Σκαλκώτας , Concertino για όμποε και πιάνο